Billige serviceaftaler til både Nissan og SEAT

Vi sørger for din sikkerhed

Når du tegner en serviceaftale hos Autohuset Kronsbjerg, sørger vi for sikkerheden på din bil. Vi sikrer dig, at du overholder servicen på din bil efter serviceplanen. På den måde får du garanti og samtidig tryghed for, at du i hele perioden kan få repareret din bil uden det koster dig ekstra.

 

Fordel serviceudgifterne og få ekstra sikkerhed

Når du tegner en serviceaftale hos Autohuset Kronsbjerg, betaler du et fast, overkommeligt beløb hver måned, i stedet for at betale ved hvert enkelt service. Beløbet dækker både alle eftersyn og uforudsete reparationer, som følge af slid på bilen.

Med serviceaftalen får du økonomisk overblik og dermed en ekstra sikkerhed mod uforudsete omkostninger. Du passer godt på din bil og kan derfor se frem til en højere brugtbilspris den dag, du skal sælge bilen.

Hos Autohuset Kronsbjerg kan du tegne en serviceaftale på alle vores nye biler. Hvor meget du skal betale afhænger af modellen og dit kørselsbehov. Vi laver en helt nøjagtig beregning på den model, du har udset dig eller på din nuværende bil. Serviceaftaler kan tegnes indtil bilen bliver et år.

 

Du kan tegne en serviceaftale for en periode på 5 år og op til 150.000 km. Kontakt os og lad os give dig en tilbud, som vil give dig tryghed i fremtiden.

Kontakt Odense tlf.: 6612 5122  -  Kontakt Svendborg tlf.: 6221 6400  -   Kontakt Nyborg tlf.: 6531 3422

Odense lager direkte tlf.: 6311 8844 - Svendborg lager direkte tlf.: 6221 6400 - Nyborg lager direkte tlf.: 6531 3422

Kære kunde. Hvis det ikke er muligt at komme til enighed omkring en reklamtion, kan man altid benytte: www.bilklage.dk